fbpx
Duke u ngarkuar…
Për një përvojë më të mirë, ju lutemi ndryshoni browserin tuaj në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
AutoGalactic është tregu më i madh në internet i makinave në Shqipëri. Me një prani tregu në të gjithë qytetet dhe më shumë se 5,000 tregtarë të lidhur. Themeluar nga GalacticGroup në Tiranë në 2020.

Shërbime gjithëpërfshirëse për tregtimin e makinave në internet
AutoGalactic u ofron konsumatorëve, tregtarëve të makinave dhe partnerëve të tjerë të bashkëpunimit në industrinë e automobilave, financave dhe sigurimeve një platformë gjithëpërfshirëse për tregtimin e makinave në internet. Tregu përfshin makina të përdorura dhe të reja, motoçikleta dhe automjete të dobishme. Karakteristika të tilla si kërkimi i zgjuar mbështet përdoruesit në gjetjen e makinës së përsosur. Përveç kësaj, çmimi dhe vlerësimi i makinës sigurojnë transparencë të plotë të çmimit për blerjen ose shitjen e makinave në internet. Për më tepër, platforma e pavarur siguron një mjedis të sigurt përmes renditjes së tregtarëve të siguruar nga përdoruesit e saj.

Përveç kësaj, AutoGalactic bashkëpunon praktikisht me të gjithë prodhuesit e automobilave, të cilët rekomandojnë AutoGalactic si platformë për shitje në internet për tregtarët e tyre të çertifikuar.

Informacioni i strukturuar
AutoGalactic ofron të gjithë informacionin përkatës në lidhje me makinat. Ekipi editorial i AutoGalactic ka kryer teste gjithëpërfshirëse të automjeteve dhe ofron rishikime mbi modelet më të fundit, raporte mbi kontrollet e makinave të përdorura dhe temat aktuale të shërbimit si dhe këshilla lidhur me makinat. Buletini i pavarur i revistës ofron përditësime mbi të dhënat e automjeteve, versionet e pajisjeve si dhe informacione mbi çmimet. Image Not Found

0

Automjete Ne Shitje

0

Tregtar Te Verifikuar

0

Perdorues Aktiv Cdo Muaj

0

Automjete Te Shitura

Pse Duhet Të Zgjidhni AutoGalactic

AutoGalactic ofron një platform te gjerë shitjesh online për automjetin tuaj. Siguri dhe kualitet duke inspektuar cdo automjet & cdo postim për të ofruar një cilësi maksimale kundrejt klientit në këtë rast përdoruesit.

Misioni Ynë

Misioni ynë është të fitojmë besnikërinë e Klientit tonë duke ofruar përvoja shitjesh dhe shërbimesh me cilësi të lartë, vlerë të shkëlqyeshme, integritet dhe entuziazëm. Ne do të funksionojmë si një ekip, do të punojmë në mënyrë etike dhe do të përqendrohemi në përmbushjen dhe përpjekjen për të tejkaluar pritshmëritë e klientëve tanë.

Risitë e AutoGalactic

1. Përmirësim i eksperiencës së përdoruesit me një kualitet unik të videos dhe imazheve. 2.Pavarësisht nëse jeni individ ose tregtar i pavarur, opsionet tona janë krijuar për t'ju mundësuar të merrni kontrollin e biznesit tuaj & të arrini në përfundimin sa më të shpejtë të procesit të shitjes. 3.Mundësi zgjedhje midis një game të gjerë automjetesh dhe një rangu cmimesh i cili plotëson kushtet tuaja

Image Not Found

Shërbimet Tona

01

Vlerësim i Automjetit dhe Cmimit

Ekipi ynë do të inspektojë përshtatshmërine e cilësive të automjetit me cmimin përkates dhe të dhenat përkatëse. Nëse postimi nuk do të vërtetojë sinkronizimin me imazhet, përshkrimin, gjendjen dhe cmimin , postimi do të quhet i pavlefshëm.

02

Sponsorizim i Automjetit

Reklamim i optimizuar i automjetit kundrejtë përdoruesve të përzgjedhur

03

Shitje e Automjetit

Kemi arritur të krijojmë nje ndërfaqe sa më të thjeshtë për përdoruesin duke vendosur fushat dhe opsionet më të rendësishme dhe më të aksesueshme nga klientet. Në këtë mënyrë automjeti plotëson të gjitha kriteret e vendosura nga blerësi në kërkimin e tij.

04

Kërkim i Avancuar

Për një kërkim sa më të detajuar në mënyrë të tillë që kërkimi të jetë sa më i shpejtë dhe efikas, kemi sjellë tek ju 2 opsione të kërkimit të avancuar. Një faqe e dedikuar për kërkim të avancuar dhe një formë anësore pranë cdo rezultat kërkimi. Ky opsion do të mundësojë një proces sa më të thjeshtë & të shpejtë në shërbim të klientit.

Bashkëpunëtorët tanë

Top